Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Майката на 9-годишния Стефан от Кардам, който почина от

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgМайката на 9-годишния Стефан от Кардам, който почина от
Коментари Харесай

Дядото на починалото дете от Кардам за изчезналата си дъщеря: Да не припарва до децата, защото ще я пречукам

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Майката на 9-годишния Стефан от Кардам, който умря от натравяне с газ, е избягала от фамилния дом с част от дарените за бедното семейство пари. Росица Маринова взела със себе си и средствата от надбавките за петте си деца, стана ясно през вчерашния ден.

``
реклама

Преди минути родителите й Стоянка и Живко, които в действителност се грижат за останалите си четири внука, разкриха по кое време са я видяли за последно.



" Вторник сутринта потеглих да отивам на работа, а тя сподели, че ще пристигна с мен. Тръгнахме за Генерал Тошево, седнахме на спирката. На нея някой й се обади, отиде да приказва, върна се и сподели, че докторът от варненската болница й се обадил и й споделил незабавно да тръгне за Варна, за й издаде някакъв документ, който да го занесе в учебното заведение, както и да й каже нещо, което не е за по телефона. Аз си изтеглих заплатата, дадох й 40 лв.. Не знам дали е разполагала с други пари. Мисля, че нямаше, тя ми искаше. Ако след това е изтеглила, не знам. Взе парите, потегли, ние я чакахме вечерта да пристигна, само че никаква новина. На другата заран ми звънна и сподели, че е във Варна и вечерта ще се прибере. От тогава ни новина, ни кост. Не съм я чувала. Децата доста пъти се пробваха да се свържат с нея по месинджъра, само че не съумяха ", сподели Стоянка.

Живко стигна още по-далеч и насочи обръщение към щерка си да не се връща в Кардам. " Тя приказва с някой, не споделя с кой. Затваря се в другата стая и приказва. Видях, че е сменила дебитната карта. Взела картата за фамилните, а оставила на мъжа си картата. Казала на майка си: " Ако би трябвало изтеглете фамилните ". А по какъв начин да ги изтеглим с непозната карта? Тя я е подменила. Предварително споделям, че няма работа тук. Не желая да припарва край децата. Ще бъде изритана, може да се вкарам в пакост, само че ще я пречукам ", закани се дядото.

" Ние в този момент гледаме децата, добре са. Разстроени са, не е дребна работа майка им да замине. Поне с тях да беседва. Тя нито на тях не обърна внимание ", сподели още бабата.

Хората, които провеждат акцията за дарения за фамилията, също показаха яда си към Росица. Те обаче бяха безапелационни, че една стотинка няма да бъде дадена на ръка на майката. Всичко ще отиде единствено за децата и за ремонт на жилището им. Те разкриха още, че униформите и храната до края на годината в учебното заведение е платена за дечицата. Към този миг има към 1500 лв. събрани по сметките. Дарителските кутии ще бъдат отворени на 29 декември.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР